BARÁTH EMŐKE ÁRIAESTJE

2016 augusztus 6.
Időpont
19:00
Hely
Gödöllői Királyi Kastély – Barokk Színház

Kedves Közönségünk, Tisztelt Érdeklődők!

Egyedülálló nyári koncertre invitáljuk Önöket 2016. augusztus 6-án 19 órakor a Gödöllői Királyi Kastély Barokk Színháztermébe, a Barokk Napok Áriaestjére, melyen a Junior Prima-díjas Baráth Emőke énekest hallhatják. Baráth Emőkét, mint a Chopin Zenei AMI volt növendékét már jól ismerheti a gödöllői közönség. Legutóbb a Budapesti Tavaszi Fesztiválon két alkalommal is fellépett Cesti Oronteájaként, jövőre pedig a New York-i Carnegie Hallban fog debütálni. A nemzetközi közönség is elismerően nyilatkozik erről a fantasztikus tehetségű énekesről. Az augusztusi koncerten Händel, Corelli és Vivaldi művei fognak felcsendülni és a szólista Baráth Emőkét a Gödöllői Szimfonikus Zenekar fogja kísérni. Részleteket lent a mellékelt szórólapon talál.

Jegyek kaphatók a Királyi kastély jegypénztárában, valamint a Művészetek háza jegyirodájában és az InterTicket Országos Jegyirodájában. 

Online jegyvásárlás

Kedvezményes jegyvásárlási lehetőség meghosszabbítva augusztus 5-ig. Jegyár: 3.700 Ft. Jegyár a koncert napján, augusztus 6-án, 4.300 Ft.

A gödöllői Barokk Színház kis befogadóképessége miatt, a jegyek korlátozott számban kaphatók. Vegye meg jegyét, hogy ne maradjon le ennek a páratlan énekesnek a koncertjéről.

 

Szeretettel várunk minden érdeklődőt.

Műsor:

 

 

 

Händel: G-dúr concerto grosso op.6 No.1

Händel: Alcina – Di cor mio

Händel: Rinaldo, Almirena – Lascia, ch’io pianga

Corelli: d-moll triószonáta op.3 No.5

Corelli: G-dúr triószonáta op.3 No.6   

                                   --- 0 ---

Vivaldi: a-moll hegedűverseny

Corelli: e-moll triószonáta op.3 No.7

Corelli: C-dúr triószonáta op.3 No.8  

Händel: Notte placida-kantáta

 

 

Szólista: Baráth Emőke-szoprán

 

Koncertmester: Juniki Spartakus

Baráth Emőke 01

 

Baráth Emőke 02