Támogatóink

enlegi támogatóink:
 
 
 
 
 MMA logo
 
 
             
 
 
 
 

Tisztelt leendő Támogatóink!


A Gödöllői Szimfonikus Zenekar 2011 decemberében ünnepli fennállásának 30. évfordulóját. Az ünnepi hangversenyek méltó megrendezéséhez támogatókat keresünk.

A Zenekar színvonalas munkájával, értékteremtő hangversenyeivel 3 évtizede hozzájárul a magyar zenei kultúra és kulturális örökség közvetítéséhez, ápolásához, terjesztéséhez. Folyamatosan jelen van Gödöllő és vonzáskörzete életében, a felnövekvő nemzedék művészeti nevelésében.Tevékenységével a város kulturális életét gazdagító, emberformáló közösséggé fejlődött az együttes, tartalmas, nemes kikapcsolódást nyújtva a hangversenyhallgatóknak.

Európában kiemelkedő kulturális rangot jelent, ha egy városban szimfonikus zenekar működik. Magyarország hasonló nagyságrendű kisvárosai közül egyedül Gödöllő büszkélkedhet szakmai körökben elismert, hivatásos szimfonikus zenekarral.

Az önkormányzat 2003-ban Gödöllő Kultúrájáért-díjjal ismerte el a Gödöllői Szimfonikus Zenekar munkáját.

Szeretnénk, ha egyre többen megismernék zenekarunk értékteremtő munkáját, és ezzel együtt a klasszikus zene szépségeit, ezért fordulunk Önhöz támogatási kérelmünkkel.

TÁMOGATÁS TÁRSASÁGI ADÓKEDVEZMÉNNYEL

Az Európai Bizottság N 464/2009. számú, a magyar előadó-művészeti szervezetek támogatási rendszerét jóváhagyó határozatával, valamint az 1/2009. (XI. 12.) OKM határozattal megteremtődött annak a lehetősége, hogy az előadó-művészeti szervezeteket Támogató vállalkozások - a jogszabályokban és az Európai Bizottság határozatában rögzített feltételekkel - TÁRSASÁGI ADÓKEDVEZMÉNYBEN részesüljenek.

A rendelkezés időbeli hatálya: 2009. november 12. - 2015. december 31.

Ezen időbeli hatály a Támogató és a Támogatott között létrejött támogatási szerződés megkötésének hatálya, a Támogató szervezetek a támogatás juttatásának adóéve és az azt követő három adóév adójából vehetik igénybe az adókedvezményt.A támogatás ilyen formájánál a Támogatott nem tüntetheti fel propagandaanyagain a Támogató nevét, logóját.

A Gödöllői Szimfonikus Zenekar 2009-től regisztrált művészeti szervezet, ezért jogosult a társasági adókedvezményes támogatására.

EGYSZERI, VAGY TÖBBÉVRE SZÓLÓ ANYAGI TÁMOGATÁS

Támogatási fokozatok:

BRONZ
100.000.-Ft-tól
EZÜST
250.000.-Ft-tól
ARANY
500.000.-Ft-tól
GYÉMÁNT
1.000.000.-Ft-tól

Támogatási fokozatát a Gödöllői Chopin Zeneiskolában elhelyezett reklámfelületen és a zenekar honlapján (www.gso.hu) hirdetjük. A támogatás mértékétől függően megjelenési lehetőséget biztosítunk kiadványainkon, plakátjainkon, szórólapjainkon, honlapunkon, a zenekar facebook oldalán.
Koncertjeink helyszínén molinók, zászlók elhelyezésére van lehetőség.

Támogatóinknak a zenekar hangversenyeire tiszteletjegyet biztosítunk. A támogató reprezentatív cégrendezvényein a Gödöllői Szimfonikus Zenekar kamaraegyüttesei felkérésre rövid műsort, hangversenyt adnak.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését és talált olyan támogatási formát, amely alapján az Ön cégét is támogatóink között köszönthetjük, kérjük, keresse meg a zenekar képviselőjét!
Kecskés József, tel: 06-30/648-7587, e-mail ferenczianna@freemail.hu.

A zenekar számlaszáma: 12001008–00100987–00100000
Adószáma: 18700190-2-13

Köszönjük felajánlásukat!

A Gödöllői Szimfonikus Zenekar Alapítvány vezetősége nevében tisztelettel: 

Kecskés József
Ferenczi Anna
   
titkár
elnökhelyettes
 
Gödöllő, 2011. július 7.

Letöltés nyomtatáshoz .doc kiterjesztésű Word dokumentumként