Rólunk írták

Sikerkoncertek itthon és külföldön

Gazdag programmal indult az idei nyár a Gödöllői Szimfonikus Zenekar számára. Az elmúlt hetekben Gödöllőn, Budapesten és Pozsonyban arattak sikert, július 6-án ismét a kastélyban adnak hangversenyt, majd Bulgáriában ajándékozzák meg csodálatos muzsikával a zeneszerető közönséget. A Gödöllői szimfonikus Zenekar a kastély lovardájában mutatta be Mozart C-moll miséjét, a kaliforniai Berkeley Városi Kórussal, és a Gödöllői Városi Vegyeskarral közös előadásban.

Találkozás az angyalokkal

Ősbemutatót tartottak a gödöllői szimfonikusok

Gödöllő gazdag zenei életében ismét egy olyan előadás részesei lehettek az érdeklődők, amit városunkban hallhattak először. Március 26-án a Gödöllői Szimfonikus Zenekar előadásában, a Mesélő Muzsika hangversenyek keretében csendült fel Vigh Kristóf – Wass Albert: Az erdő angyala című szimfonikus zenekari műve. 

Mozart, Langer és a romantikusok

A Gödöllői Szimfonikus Zenekar harmadik bérleti előadásának különlegessége az volt, hogy a városunkban ifjú tehetségként már gyermekkorától ismert Langer Ágnes felnőtt művészként lépett fel. Ágnes jelenleg Mainzban, a Gutenberg Egyetem zenei tanszékén végzi tanulmányait. A február 14-i koncerten egyébként minden a megszokott volt: igényes műsor és előadás, pótszékes nézőtér.

Oldalak